www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

БАЛКАНСКА МРЕЖА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО Е-ОТПАД

ImageЕ.Д."ВИЛА ЗОРА" Е ИЗБРАНА ДА УЧЕСТВУВА ВО БАЛКАНСКАТА МРЕЖА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО Е-ОТПАД, ЗАЕДНО СО УШТЕ ДЕВЕТ ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ ОД Р.МАКЕДОНИЈА.

 

Целта на проектот „Балканска мрежа за застапување при управување со електронски отпад“ е да се подобри законската и институционална рамка, која ќе придонесе за правилно управување со е-отпадот во Македонија, Србија, Хрватска и Бугарија. Акцијата за Р.Македонија е поддржана од Фондацијата Метаморфозис и ќе трае 24 месеци.
 
< Претходно
македонски
англиски

 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk