www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

Почетна страна arrow Контакт

Контакт

Име на организацијата : ЕД  “Вила Зора”  - Велес
Адреса: “Трајко Панов”  бр. 22, 1400  Велес  
Тел/факс:  043/ 233-023
e-mail: Оваа адреса е заштитена од ботови. Ппотребен е Javascript за да ја видите.
www.vilazora.org.mk

Претседател:
Ненад Коциќ   

Контакт информации:
Адреса: “Осма велешка бригада” 15
1400 Велес Р. Македонија
Тел:  043/ 234-374
Моб. 070 606 069
 
македонски
англиски

 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk