www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

Водич за лобирање и застапување

ImageВо рамките на проектот „Балканска мрежа за застапување при управување со е-отпад“ во кој еколошкото друштво "Вила Зора" активно учествува го објавуваме водичот „Електроника и е-отпад: Водич за лобирање и застапување“.Истиот можете да го погледнете на сајтот http://e-otpad.mk/aktivnosti/96-elektronika-i-e-otpad-vodich-za-lobiranje-i-zastapuvanje.html

 

 Водичот содржи информации и алатки кои ќе им овозможат на чинителите од граѓанскиот сектор да направат притисок за промени и минимизирање на еколошкото, здравственото и општественото влијание на електрониката и е-отпадот.

 

 
< Претходно   Следно >
македонски
англиски

 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk