www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

Средба со Амбасадорот на САД во Р.Македонија
ImageЗелената Коалиција од Велес оствари средба со г-динот Пол Волерс-Амбасадор ан САД во Р.Македонија. 

На средбата од страна на прставниците на Зелената Коалиција беше презентирани проблемите со загадувањето на Велес и опасноста по здравјето на велешани и животната средина од најавеното рестартираењ на Топилницата. 

Амбасадорот Волерс изрази воодушевување од нашата борба и поддршка на граѓаните на Велес во намерата да го заштитат својот град, својата иднина и иднината на нашите поколенијаImage

 
< Претходно   Следно >
македонски
англиски

 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk