www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

Почетна страна arrow Публикации

Публикации
 • Брошура - “Ја сакам природата, го сакам животот”
 • Памфлети - “Училишни дворови, рајски градини”
 • Билтен - “Еко - природник”
 • Збирка на меѓународни конвенции и протоколи
 • Партнерско учество со ЕЛС во издавањето на ЛЕАП-от
 • Билтен - Еколошко едукативно катче
 • Публикација - “Локална агенда 21 за општина Велес”
 • Билтен - ГМО весник
 • Информатор - Граѓански акции за демократски развој
 • Билтен - Граѓански акции за демократски развој
 • Публикација - “Велес - историја, култура, туризам, економија”
 
македонски
англиски

 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk