www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

Започна акцијата за собирање 10.000 потписи

ImageЗапочна акцијата за собирање 10.000 граѓански потписи, за поддршка на граѓанската иницијатива за дополнување на Законот за животна средина. со која се бара забрана за градење тешки индустриски капацитети на растојание помало од 5 км. 

 

Акцијата се спроведува во 20-тина оптини во државата, каде граѓаните можат да се потпишат за поддршка на нашата иницијатива.

Проектот ДА ЈА ЗАШТИТИМЕ НАШАТА ИДНИНА е поддржан од проектот на УСАИД за граѓанско општество, кој го спроведува Фондацијата отворено општество -Македонија. 

 
< Претходно   Следно >
македонски
англиски

 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk