www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

Почетна страна arrow Награди и признанија

Добиени награди и признанија

  • Пофалница за вкупните резултати во заштита и унапредување на животната средина во 1990 и 1991 година, доделена 1992 година од Координациониот совет на Движењето на екологистите на Македонија
  • “Знаеш ли колку си зелен”, 2003 година, за унапредување на јавната свест и развој на граѓанското општество, доделена од МЖСПП
  • Награда за најдобар проект за 2004 година, за “Пристап кон Локална агенда  21”,  за одржлив развој на општина Велес, доделена од НВО сектор од  Велес
  • Благодарница за несебично залагање, хуман гест и разбирање, 2005 година, доделена од Дневниот центар за деца со посебни потреби - Велес
  • Награда за граѓанско општество и демократија за долгогодишен придонес за 2004 година, доделена од Македонски центар за меѓународна соработка
  • Благодарница за придонес при реализација на програмските активности, 2006 година, доделена од ТВ Здравкин Велес
 
македонски
англиски

 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk