www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

Награда за човекови права

Image08.12.2015

ЕД Вила Зора ја доби наградата за човекови права, која оваа година ја додели Амбасадата на Р.Франција во Р.Македонија, за активности од областа на заштитата на животната средина и природата. 

ImageImageНаградата беше доделена поради долгогодишната борба на ЕД Вила Зора за прочистување на загадената почва во Велес и борбата за правото на консумирање здрава храна.

Во резиденцијата на Францусјката Амбасада, наградата ја додели г-ѓа Лоренс Оер, амбасадор на Р.Франција во Р.Македонија. 

 

 

 
< Претходно   Следно >
македонски
англиски

 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk