www.vilazora.com.mk 22/09/2018
Главно Мени
Почетна страна
За нас
Публикации
Проекти
Награди и признанија
Контакт
Галерија
Архива
 

Почетна страна

БАЛКАНСКА МРЕЖА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО Е-ОТПАД

ImageЕ.Д."ВИЛА ЗОРА" Е ИЗБРАНА ДА УЧЕСТВУВА ВО БАЛКАНСКАТА МРЕЖА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО Е-ОТПАД, ЗАЕДНО СО УШТЕ ДЕВЕТ ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ ОД Р.МАКЕДОНИЈА.

 

Подетално...
 
Повеќе...
<< Почеток < Претходно 1 2 3 Следно > Крај >>

Резултати 25 - 25 од 25
македонски
англиски

Анкети
Посетувате ли туристички локации во Македонија?
 
 

Advertisement


Financed by www.moepp.gov.mk